Mala šola

DreamTeam šolanje in vzgoja psov temelji na učenju s pomočjo pozitivne motivacije. Na uvodnem sestanku se z vami pogovorimo in vam razložimo, kako bo šolanje potekalo. Obstajajo določene zakonitosti, po katerih se kuža ravna in so večini ljudem neznane – so pa nadvse prvinske in za psa enostavne. Mi vam pri spoznavanju le-teh pomagamo, pokažemo, skupaj gremo skozi proces, sami pa vaje utrjujete in jih spremenite v vsakodnevno rutino. Priporočamo, da s šolanjem pričnete takoj, ko psa pripeljete domov. Seveda pa se tega lahko lotite tudi pri starejših psih. Bistveno je, da z njimi delamo dosledno in hkrati pravilno komuniciramo.

Poudarek je na pravilnem potrjevanju, poštenem nagrajevanju in omejevanju, pravilni igri ter gradnji dobrega odnosa s psom.

Predvsem se moramo vodniki naučiti načinov, kako psa učinkovito soočiti z novimi izkušnjami, da ne bo boječ, razdražljiv, reaktiven ali agresiven, ampak stabilen, samozavesten in zanesljiv spremljevalec, s katerim bomo preživeli mnogo čudovitih let.

SE NAM ŽELITE PRIDRUŽITI? PRIČNEMO MESECA SEPTEMBRA.